>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Хемілтон на межі неймовірного контракту. Щоправда, не зрозуміло, з ким

Одна з тем останніх тижнів пов'язана з майбутнім Льюїса Хемілтона, тож, звісно, напередодні гонки в Сільверстоуні британська преса, щоправда, все більше бульварна, приділяє цьому чимало уваги.

Хемілтон на межі неймовірного контракту. Щоправда, не зрозуміло, з ким
Фото: EPA/UPG

Зокрема, таблоїд Daily Mirror пише буквально таке: "27-річний гонщик зізнався, що готовий підписати найсерйозніший контракт у своєму житті, який у майбутньому принесе йому 100 млн. фунтів стерлінгів".

При цьому, зрозуміло, не розкривають головної подробиці: у якій саме команді планує виступати Хемілтон із наступного року?

"Я готовий підписати контракт. Ця готовність означає, що я вже прийняв рішення і знаю, чим буду займатися. Незабаром настане момент, коли мені захочеться розібратися зі справами".

Безумовно, ці слова чемпіона світу 2008 року викличуть нову хвилю розмов і чуток, але навряд щось реально відбудеться до настання серпневої перерви.

Нещодавно Хемілтон нагадав про те, що в його переговорах із McLaren важливу роль відіграє Рон Денніс, голова всієї McLaren Group, і The Daily Mirror наводить такі слова колишнього керівника команди, яка свого часу підписала з Льюїсом перший контракт: "Яке б рішення не прийняли сторони, я сподіваюся, що на нього вплине той факт, що з самого початку кар'єри він працює в нашій команді".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram