>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Росберг: "Сподіваюся, Шумахер залишиться"

Німецький гонщик нікуди не хоче йти.

Росберг: "Сподіваюся, Шумахер залишиться"
Фото: EPA/UPG

Цього року три гонщики визначають ситуацію на ринку пілотів: Міхаель Шумахер, Льюїс Хемілтон і Феліпе Масса. У кожного з них наприкінці сезону закінчується контракт, а можливе рішення будь-кого з них змінити команду обрушить на пелотон низку змін, здатних повністю перетасувати склади команд наступного року.

Однією з фігур, яку безпосередньо торкнуться можливі зміни, вважається Ніко Росберг - саме він значиться в списку кандидатів на місце Льюїса Хемілтона в McLaren. Однак німецький гонщик заявив, що зберігає відданість Mercedes і має намір принести команді ще кілька перемог.

"Безумовно, я залишуся в Mercedes і хочу принести цій команді декілька перемог наступного сезону, - заявив Ніко Росберг в інтерв'ю німецькому інформаційному агентству DAPD. - На ринку пілотів може статися не так багато змін, поки Шумахер, Хемілтон чи Масса не скажуть: "Я точно залишуся в команді".

Думаю, буде правильно, якщо Міхаель вирішить продовжити кар'єру. Ми чудово ладнаємо, між нами здоровий дух суперництва. Шумахер як і раніше виступає на дуже високому рівні, а боротися з ним на трасі досить складно. Ми обидва змушуємо команду рухатися вперед.

У Mercedes розуміють, що зараз не можуть виграти титул".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram