>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Шумахер іноді опритомнює

У стані Міхаеля намітився переломний момент

Шумахер іноді опритомнює
Фото: tsn.ua

Сабіна Кем, прес-аташе Міхаеля Шумахера, в ефірі німецького телеканалу "АРД" розповіла про стан семиразового чемпіона світу "Формули-1".

"Є прогрес, це радує та надає оптимізму. Іноді з'являються моменти опритомнення та пробудження. Але я б не хотіла вдаватися в подробиці, оскільки ця інформація стосується лише сім'ї Міхаеля.

Я не лікар. Кожен випадок індивідуальний. Неможливо давати прогнози, жоден медик не зможе цього зробити", - цитує Кем Speed Week.

Також Кем заявила, що будь-яка неофіційна інформація у ЗМІ має серйозне навантаження на сім'ю Шумахера. Зокрема, прес-секретар Шумахера прокоментувала заяву колишнього гонщика "Формули-1" Жана Алезі, який повідомив, що ситуація змінюється на краще, але процес відновлення буде довгим.

"Після кожного нового повідомлення виникають серйозні дискусії, і, на жаль, потім ці коментарі інтерпретують лікарі, які не беруть участі у процесі лікування. Вони не вивчали історію та медичні показання, тому не мають реального уявлення.

Жан Алезі був у лікарні Гренобля, він є другом Міхаеля. Але багато чого з того, що говорять люди, зокрема слова Жана, інтерпретуються журналістами неправильно", - сказала Кем.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram