>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Легіонери "Азовмаша" покинули Україну

Є речі, важливіші, ніж баскетбол

Легіонери "Азовмаша" покинули Україну
Фото: segodnya.ua

П'ять легіонерів маріупольського "Азовмаша" покинули команду. Йдеться про Террелла Стогліне, Маршоне Пауелл, Деніела Кіккерте, Коулмен Коллінсі і Маркус Гіньярде.

Коллінс так прокоментував це рішення:

"Хочу сказати "спасибі" всім фанам і вболівальникам, які підтримували нас цього року. Мені дуже шкода, що все закінчилося саме так. Думаю, у нас були всі шанси виграти український чемпіонат. Але відбулися події, важливіші, ніж баскетбол. Сподіваюся, що все зміниться на краще не тільки в Маріуполі, а й у країні в цілому. Я вірю, що всі ті труднощі, через які довелося пройти Україні, і ще належить пройти, зроблять її сильнішою і згуртованішою державою".

Зазначимо, що Коллінз (11, 7 очка і 7,6 підбирань в середньому за гру Суперліги), Гіньярд (15,5 очка + 5,2 підбирання) та Кіккерт (17,1 очка + 5,8 підбирання) поповнили склад "левів" перед початком цього сезону. Стоглін, зігравши в майці "Азовмашу" лише два матчі в Суперлізі (19,5 очка, 4,5 підбираньі 5,0 передачі) і одну зустріч в рамках Єдиної Ліги ВТБ (29 очок в переможному поєдинку з білоруським "Цмоки -Мінськ"), за короткий час ставши одним з лідерів колективу.

Українські баскетболісти "Азовмашу" залишаються в команді і тренуються у звичному режимі. У тренерському штабі також немає ніяких змін - Звездан Мітровіч та Мірко Оцокольїч продовжують свою роботу, повідомляє клубний сайт.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram