>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Україна на тлі "навантажень" провалила баскетбольний турнір у Словенії

Зараз на табло можна не дивитися

Україна на тлі "навантажень" провалила баскетбольний турнір у Словенії
Фото: ukrbasket.net

Збірна України з баскетболу далі готується до ЧС, який стартує 30 серпня в Іспанії. У рамках підготовки українська команда взяла участь у товариському турнірі Pokal Adecco-2014, який проходив у Словаччині. Підопічні Майка Фрателло поступилися на турнірі збірним Грузії, Канади та Словенії. Однак глобальних висновків із цього турніру робити не варто. Такої думки дотримується центровий української збірної Кирило Натяжко.

"Для мене це вже третій рік у збірній - нічого нового. Перші два тижні, звичайно, були дуже важкі, тому що закладаються дані фізичної підготовки. Тренування довгі, а в перший тиждень було взагалі по два тренування на день. Багато фізики і тактики, тому тренування виходили довгими, бо треба все пояснювати і розповідати. Але команда вже в нас більш-менш зіграна, і ті хлопці, які були в збірній у попередні роки, допомагають новачкам, і якщо тренер щось сказав, це вже не треба пояснювати всім, а гравці вже теж допомагають. Тому в цьому плані легше. Не те що складно, звичайно. Поки звикнеш до навантажень серйозних, поки «крепатура» мине - важко. А потім легше, починаєш знаходити свою гру. Завжди так: на початку сезону, навіть на початку зборів важче, а потім у кінці вже, навпаки, повно сил і енергії, всі вже скучили за баскетболом, тому навіть цікавіше в чомусь.

А щодо турніру, то це був плановий турнір. Тут треба дивитися не на рахунок на табло, а саме на якість гри, і дивитися, хто і що може показувати. Тренери хочуть переглянути, хто з ким краще грає, поекспериментувати. Тут неважливо зрозуміти, виграємо ми чи ні, на таких турнірах важливо побачити, на що ми здатні. Потрібно подивитися, хто в якій формі", - цитує Кирила Xsport.

Із 28 по 31 липня збірна України продовжить підготовку до ЧС у Києві, після чого вирушить до Литви.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram