>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

У Суперлізі залишилося 7 команд

Чотири клуби грошей на заявку так і не знайшли

У Суперлізі залишилося 7 команд

У середу, 8 жовтня, минув крайній термін оплати внесків на участь у сезоні Суперліги 2014/15.

Нагадаємо, термін оплати заявкових внесків продовжили на тиждень, оскільки п'ять клубів своєчасно знайти гроші не зуміли. Однак погасити борг зуміла тільки львівська "Політехніка", а ось чотири інші клуби "Ферро-ЗНТУ", "Говерла", "Одеса" та "Дніпро-Азот" у зазначений термін оплату не провели.

Отже, ймовірність їх участі в майбутньому сезоні фактично зведено до нуля. При цьому президенти цих клубів не мають жодної інформації про фінансування від свого генерального спонсора, групи "Приват".

За попередньою інформацією, остаточне рішення про старт сезону ухвалять в четвер, але наразі переносити перший тур чемпіонату не планується.

Уже на цих вихідних шість клубів ("Будівельник", БК "Київ", "Дніпро", "Хімік", МБК "Миколаїв", "Черкаські Мавпи") проведуть перші матчі сезону. Пропускати перший вікенд, найімовірніше, буде "Політехніка". Львів'яни долучаться до турніру через тиждень.

Додамо, що ще влітку три клуби "Донецьк", "Азовмаш" і "Кривбасбаскет" заявили, що брати участь в новому чемпіонаті не будуть.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram