>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Відомого баскетболіста Денніса Родмана не пустили у московський виш

Легенда НБА не зміг показати майстер-клас студентам

Відомого баскетболіста Денніса Родмана не пустили у московський виш
Фото: EPA/UPG

Російського університету фізкультури не дозволив провести у приміщенні вишу майстер-клас відомому американському баскетболістові Деннісу Родману.

Спортсмен приїхав до університету, зайшов у приміщення, але його звідти випровадили. На вулиці він поспілкувався зі студентами, пороздавав автографи і потім поїхав, пише ТАСС.

"Річ у тім, що не було дотримано необхідні процедури. Так, заявка на проведення заходу прийшла надто пізно, тільки в четвер після восьмої години вечора. У нас не було можливості організувати все, що необхідно для майстер-класу, за такий короткий термін. Для того, щоб грамотно організувати такий захід, потрібно не менш як три дні", - пояснив ситуацію прес-секретар вузу Сайдамін Цакаєв.

Організатори візиту Родмана визнали це пояснення надуманим. "Було задумано, що Денніс проведе майстер-клас для студентів РДУФК. Він приїхав з подарунками, підписав м'ячі та баскетбольну форму, але, на жаль, нам сказали, що майстер-класу не буде. Пояснити причину до ладу не змогли", - заявили представники баскетболіста.

Родман виступав в НБА до 2000 року. Кар'єру баскетболіста він завершив у 2006 році. Двічі його визнавали кращим оборонним гравцем ліги. Відомий своєю скандальною поведінкою, схильністю до екстравагантного одягу і татуювань.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram