>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Фрателло регулярно спілкується з Ленем, - Волков

Україна буде черпати кадри зі США

Фрателло регулярно спілкується з Ленем, - Волков
Фото: Arizona Sports Hub

Президент Федерації баскетболу України Олександр Волков повідомив, що збірній України можуть допомогти чотири гравці, які виступають у США.

«Майк Фрателло підтримує зв'язок із Ленем. Він майже погодився приїхати на чемпіонат світу, але напередодні турніру отримав травму. Також не маю сумнівів, що Михайлюк приїде. Хлопець молодий, талановитий, хоче грати за збірну. Це для нього пріоритет.

Ще в нас є Джоель Боломбой, який народився в Донецьку і зараз має українське громадянство. Він здорово виступає в своєму університеті Вебер Стейт, робить у кожному матчі дабл-дабл. Також непогано виступає у США Володимир Герун», - розповів Волков.

Нагадаємо, що Олексій Лень доволі непогано виступає в НБА, граючи за «Фінікс». Цього сезону українець час від часу демонструє відмінну гру, проводячи по 15-19 хвилин на паркеті.

Святослав Михайлюк виступав за збірну на минулому чемпіонаті світу, тоді як Боломбой покинув національну команду під час тренувального табору через травму. Зараз Джоель проводить свій третій сезон за університет Вебер Стейт, набираючи 13,9 очка і 10,4 підбирання за матч.

Володимир Герун почав свій другий сезон за «Портленд» (третій у NCAA). Центровий набирає 10,4 очка і 6,1 підбирання за 25,2 хвилини на паркеті.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram