>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

ЗМІ: Прохоров може продати "Бруклін" за $2 млрд

Минулого сезону НБА змусила росіянина заплатити $90,57 млн у вигляді податку на розкіш

ЗМІ: Прохоров може продати "Бруклін" за $2 млрд
Прохорову надоела НБА?
Фото: rbc.ru

Російський мільярдер Михайло Прохоров більше не хоче возитися з дорогою іграшкою. За інформацією Bloomberg, на який посилається Deadspin, Прохоров найняв інвестиційно-банківську фірму Evercore Partners, щоб вона зайнялася продажем клубу.

Через своє вигідне місце розташування, а також у зв'язку з тим, що клуби НБА рідко виставляються на ринок, російський бізнесмен може отримати за "Нетс" понад два мільярди доларів - рекордну для НБА суму угоди з продажу клубу, якої коштував новому власникові "Лос-Анджелес Кліпперс".

А от представник Прохорова Еллен Пінчук заявила, що найближчим часом росіянин продавати клуб не має наміру:

"Як ми говорили впродовж багатьох місяців, власник завжди відкритий для пропозицій про продаж - це просто хороший бізнес. В осяжному майбутньому не передбачається продаж будь-якої частки команди".

Нагадаємо, Прохоров купив 80% акцій "Брукліна" у 2009 році, виклавши 220 млн євро. Минулого року повідомлялося, що Прохоров розчарувався в НБА і хоче позбутися клубу. Зокрема, восени "Брукліном" активно цікавилася компанія Guggenheim Sports and Entertainment Assets, яка управляє американським бейсбольним клубом "Лос-Анджелес Доджерс".

Клуб Прохорова посів восьме місце у Східній конференції, перемігши у 16 матчах з 38.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram