>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Чагаєв теж пішов від колишньої компанії братів Кличків

Справи в Universum зовсім погані.

Чагаєв теж пішов від колишньої компанії братів Кличків
Фото: radikal.ru

Узбецький екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Руслан Чагаєв розповів, чому вирішив розпрощатися з промоутерською компанією Universum Box-Promotion, а також про свій наступний поєдинок.

"Мені треба рухатися вперед, а Universum зараз не може регулярно влаштовувати мені бої. Коли змінилося керівництво, у мене були сподівання на те, що ситуація швидко зміниться, проте без контракту з німецьким телебаченням компанії нелегко.

Час минає, а за півтора року я провів лише два бої, така періодичність проведення поєдинків мені не підходить, я не хочу застоюватися. Після бесіди з Вальдемаром Клюхом ми дійшли до обопільного рішення розірвати контракт, тож тепер я вільний агент. Самостійний боксер має більшу маневреність, йому легше самому знайти місце у програмі, ніж промоутерській компанії влаштовувати бої відразу кількох бійців. Ми розійшлися по-дружньому, тому я готовий виходити на ринг і у вечорах боксу компанії Universum, якщо від неї надійде цікава пропозиція.

Попрощавшись з UBP на початку липня, я вже зробив перші самостійні кроки і домовився з Феліксом Штурмом про проведення бою в рамках його вечору боксу 1 вересня. Я хочу користуватися будь-якою можливістю боксувати, тому без роздумів погодився на участь у програмі Штурма, хоча часу на організаційні деталі - пошук суперника, спаринг-партнерів та інше - було обмаль. Сподіваюся, цей бій покладе початок новому витку спортивної кар'єри: я хочу втягнутися в регулярний бойовий режим і виходити на все серйозніших супротивників. Суперника на 1 вересня знайдено, але його ім'я буде оприлюднено після того, як він підпише контракт.

Тренуюся я наразі під керівництвом Міхаеля Тімма, їжджу у Шверин (100 км), але паралельно підшукую нового тренера, після бою візьмуся за це активніше. Тіммі не зможе супроводжувати мене на бій 1 вересня, оскільки це заборонено правилами Федерації любительського боксу, де він віднедавна працює, тому в моєму кутку 1 вересня буде Артур Григорян. Згодом я планую тренуватися в Німеччині та США, у мене залишилися старі контакти з американськими боксерами та тренерами і з'явилися нові", - сказав 33-річний Чагаєв.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram