>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Промоутер Ваха: Підписавши контракт на бій з Кличком, ми будемо рабами німецької фірми

Промоутер польського суперважкоатлета Маріуша Ваха Маріуш Колодзей не виключає, що контракт на бій з чемпіоном WBA/WBO/IBF Володимиром Кличком все-таки не буде підписано.

Промоутер Ваха: Підписавши контракт на бій з Кличком, ми будемо рабами німецької фірми
Фото: tsn.ua

За словами промоутера, каменем спотикання є специфічні умови договору: "Ми станемо рабами німецької фірми, тому що в разі перемоги Ваху довелося б провести цілих три наступні бої на умовах Кличка, а у нас є й інші можливості. Ми можемо організувати поєдинок з канадцем Бермейном Стіверном, який посідає другий рядок рейтингу WBC, - якщо Маріуш переможе в цьому бою, то він стане першим претендентом на бій з Віталієм Кличком".

Колодзей заявив, що навіть у разі непідписання договору на бій з Володимиром братам Кличкам не уникнути зустрічі з Вахом: "Наразі тривають попередні обговорення. Якщо сторона Кличка не погодиться на наші умови, то ми організуємо поєдинок або зі Стіверном, або ж у грудні з Реєм Остіном, а до Кличка ми так чи інакше доберемося". Промоутер Ваха зазначив, що ситуація з контрактом не стоїть на місці і в разі поступок підписання може відбутися в четвер. Колодзей підкреслив, що команда Ваха не задоволена двома пунктами документа, проте польська сторона не має претензій з приводу гонорару боксера.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram