>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Боксер-козак Олександр Усик: я не знав, що все це потребуватиме таких жертв

Боксер не хоче розкривати всіх таємниць, кажучи - "це особисте".

Боксер-козак Олександр Усик: я не знав, що все це потребуватиме таких жертв
Фото: EPA/UPG

На Олександра Усика після його перемоги на Олімпіаді в Лондоні накотила слава. Боксер, який поїхав на Ігри з "оселедцем", а після кожної своєї перемоги танцював у ринзі гопак, став дуже затребуваним. Усик знімається в рекламі, постійно десь виступає, регулярно щось отримує.

LB.ua поцікавився у спортсмена, чи не втомився він від своєї популярності?

"Знаєте, якоїсь миті я все це зупинив би, звісно. Так, у дитинстві я дивився телевізор і теж хотів стати великою зіркою. Але я не знав, що це вимагає таких жертв. У мене зараз донька підростає. Я додому коли зрідка приїжджаю, вона по мені повзає, обіймає, цілує. Але, якщо подумати, я й не бачу, як вона росте, - зізнається Усик. - Єдина втіха, що ми плануємо ще дітей - у мене будуть два хлопчики і дві дівчинки. А далі - як Бог дасть".

При цьому Олександр зараз зайнятий благою справою - в рамках проектів Федерації боксу України він разом з іншими призерами Олімпіади-2012 їздить містами України і популяризує не тільки аматорський бокс, а й здоровий спосіб життя.

А до цього, на початку вересня, він знявся в ролику одного з українських операторів мобільного зв'язку. Знімався не безкоштовно, при цьому два тижні думав, чи приймати пропозицію.

"Я боявся, що доведеться знову їздити кудись, але знімали все в одному місці. О 9-й ранку почали, а о 23.30 режисер сказав: "Камера, стоп". Чому я був невимовно радий. Ідея з чубом, з гопаком у кадрі мені здалася прикольною. Так ми звернули увагу на традиції народу, на культуру країни", - говорить Усик.

Торкнувся боксер і палко обговорюваного свого переходу в професіонали. Відповідаючи на запитання, чи не хоче він боксувати з партнером по збірній і дворазовим олімпійським чемпіоном Василем Ломаченком під дахом однієї промоутерської компанії, Усик сказав: "Так, разом із Васею було б незле". При цьому він відмовився конкретизувати перебіг переговорів: "наразі це моє, особисте".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram