>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Цзю: "Вірю, що Повєткін виграє у Кличка"

Відомий боксер, а нині тренер не сумнівається в потенціалі свого підопічного.

Цзю: "Вірю, що Повєткін виграє у Кличка"
Фото: EPA/UPG

Костя Цзю, тренер російського суперважкоатлета Олександра Повєткіна, поділився думкою про попередній поєдинок боксера з Хасимом Рахманом і майбутній з Володимиром Кличком:

"Хтось скаже, що Рахман уже старий, але не ми його шукали, а він сам нас знайшов. Цей бій ми мусили провести. Рахман добрий, перш за все, своїм досвідом. Він величезну кількість разів виходив на класні бої, тому в психології мав деяку перевагу. Як тренер я задоволений тим, що Олександр зробив усе те, що ми відпрацьовували на тренуваннях. Я не намагався багато змінити в Сашкові, а хотів лише чогось додати йому. Головне було змусити Сашка повірити в себе і зробити так, щоб ця віра перенеслася з тренувань на бої.

Нехай багато хто думає, що якщо бій відбудеться, Повєткін програє Кличкові. Тактично це нам навіть на руку. У мене вже є задумки з приводу цього поєдинку, але до обмірковування стратегії ще не брався. Треба кілька годин посидіти над боями Кличка і Повєткіна, тоді щось вималюється. Можу сказати одне: я тут не сидів би, якби не вірив, що Сашко зможе виграти у Володі. Ми поставили Повєткіну відмінний лівий боковий. Він став початком кінця Рахмана в другому раунді. Можливо, у Кличка Повєткін зможе виграти в тому самому стилі".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram