>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Кличко їсть вівсянку і готується до Ваха

Тренувальний день українського суперважкоатлета розписано.

Кличко їсть вівсянку і готується до Ваха
Фото: EPA/UPG

Володимир Кличко щосили готується до бою з Маріушем Вахом. Вже другий тиждень він працює у своєму тренувальному таборі в австрійських Альпах.

Тренувальний день Кличка починається з підйому о 6 ранку. Через годину стартує ранкове тренування, в якому акцент робиться на загальнофізичну підготовку. Після ранкового тренування у Володимира є трохи часу для відпочинку. О 10:00 вся команда спускається на сніданок. У раціон входить вівсянка (кожні три дні), фрукти і чай. Такий невибагливий сніданок чемпіона.

А вже під час вечірнього тренування настає черга спеціалізованих боксерських вправах - бій з тінню, робота на лапах і снарядах у рукавичках, спаринги. Спаринг - цей той самий бій, тільки голова боксера захищена захисним шоломом і на руки одягнені спеціальні рукавички вагою в 18-20 унцій (під час офіційних боїв суперважкоатлети виходять на ринг у 10-унцевих рукавичках). Тут все просто - чим більше рукавички важать, тим вони менш травматичні для суперника, тим важче нокаутувати опонента.

Спаринги починаються з двох-чотирьох раундів. Але з кожним днем кількість трихвилинок збільшується, доходячи до 12 раундів в останній тиждень спарингів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram