>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Пакьяо отримає $20 млн за бій з Бредлі

Тімоті заробить лише 6 млн

Пакьяо отримає $20 млн за бій з Бредлі
Фото: mbox.su

Матч-реванш між чемпіоном WBO в напівсередньому дивізіоні Тімоті Бредлі (31-0, 12 КО) і Менні Пакьяо (55-5-2, 38 КО) відбудеться 12-го квітня в Лас-Вегасі (США).

"Я відчуваю себе чудово після того, що нам вдалося зробити. Пакьяо погодився на всі мої умови, а я - на всі його. Top Rank безперечно подбала про мене і я радий всім умовам, вказаним в угоді.

Вони дали мені все, що я просив. Я задоволений, готовий рухатися далі і боксувати з Менні Пакьяо знову", - заявив Бредлі.

Згідно зі словами генерального директора Top Rank Боба Арума, гарантований гонорар Пакьяо складе $20 мільйонів, що на шість мільйонів менше, ніж у першому поєдинку. Гонорар же Бредлі складе 6 мільйонів, що на один мільйон менше, ніж у першій зустрічі з філіппінцем. Також, обидва боксери домовилися про випадкове тестування на заборонені препарати за системою VADA.

Нагадаємо, 9-го червня 2012 року відбувся перший бій Тімоті і Менні. Поєдинок вийшов рівним і Пакьяо переміг за очками. Бредлі, незгідний з рішенням арбітрів, зажадав реваншу, але філіппінець постійно уникав повторного бою.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram