>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Беринчик: не розумію, чому росіяни відмовилися боксувати в Києві

"Отамани" битимуться з російською командою в Донецьку

Беринчик: не розумію, чому росіяни відмовилися боксувати в Києві
Фото: www.championat.com

Українець Денис Беринчик, який у складі команди "Українські отамани" готується до чвертьфінального матчу Всесвітньої серії боксу проти "Збірної Росії", поділився думкою про майбутнє протистояння.

"Спорт окремо від політики - це утопія, якої важко досягти. Насправді спорт перетинається з політикою дуже часто і не тільки зараз, а й на попередніх чемпіонатах, на Олімпіадах. Це протиборство інтересів держав і, звичайно, кожен хоче, щоб саме його прапор було піднято після змагань. Існує багато підводних каменів, але наша справа - тренуватися, виходити на ринг і перемагати.

Росія - серйозний суперник. Про спортсменів своєї ваги можу сказати, що мені буде цікаво зустрітися з ними і це буде важкий і захопливий поєдинок. Один із хлопців - чемпіон Європи, з іншим уже доводилося зустрічатися 2013 року. Тоді я програв, але я готовий вийти на ринг і зробити все можливе, щоб показати гідний рівень на будь-якій території.

Ми байдужі до політики, і я не знаю, чому росіяни не хотіли їхати в Київ через ці політичні перипетії. Для мене важливо показати на рингу гарний бокс", - розповів Беринчик.

Нагадаємо, перший матч між командами пройде 31 березня в Москві, поєдинок-відповідь - 4 квітня в Донецьку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram