>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Отамани" у Москві боксували всліпу, - експерт

Українська команда належним чином не підготувалася до зустрічі із суперником

"Отамани" у Москві боксували всліпу, - експерт
Фото: Предоставлено организаторами боев

Український спортивний телекоментатор і експерт Юрій Нестеренко поділився враженням від першої чвертьфінальної матчевої зустрічі WBS між "Українськими отаманами" та "Збірною Росії", яка пройшла напередодні в Москві.

"Якщо абстрагуватися від особистих і національних уподобань, то слід визнати, що програли українські боксери по ділу - результат справедливий. До слова, перед зустріччю в Москві я такий прогноз - 4:1 на користь господарів - і передбачав. Було ясно, що проти наших хлопців будуть працювати судді, психологічний пресинг, ну а також відсутність у них реальної фізичної та функціональної підготовки. Всі бої вони починали за здравіє, закінчували за упокій.

Суддівство? Судили, що називається, по місцю. У господарів завжди був, є і буде козир в рукаві у вигляді лояльності суддів. Але говорити, що судді стали вирішальною причиною поразки "Отаманів", - відверто нерозумно. Якщо людина махає руками, це не означає, що він потрапляє - удари ударам різниця. Не побачив у наших хлопців і якісних захисних дій. Якщо людина нахиляється з боку в бік - це ще не означає захист. Якщо він кидає удари направо-наліво - це ще не означає атаку.

Склалося враження, що українські боксери не уявляли, проти кого їм належить сьогодні боксувати. Ніби їм тільки вчора повідомили про цю зустріч. Все частіше лунають розмови про їх перехід у професійний бокс, але вони б для початку вивчили своїх суперників, працювали по них, вивчили їх тактику ... "Отамани" ж вийшли на ринг немов наосліп", - розповів Нестеренко.

Нагадаємо, "Отамани" зазнали в Москві нищівної поразки - 1:4. У двох боях арбітри відверто симпатизували росіянам. Поєдинок у відповідь відбудеться 4-го квітня в Донецьку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram