>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Промоутер Повєткіна: Глазкова як суперника ми навіть не розглядали

Рябінський обіцяє протягом тижня розкрити карти

Промоутер Повєткіна: Глазкова як суперника ми навіть не розглядали
Найти подходящего соперника для "Витязя" в Москве никак не могут
Фото: EPA/UPG

Олександр Повєткін не буде боксувати з українцем В'ячеславом Глазковим. Більш того, промоутери "Витязя" не вели переговорів з українцем щодо проведення бою. Про це повідомив промоутер Олександра Андрій Рябінскій:

"Глазков? Так, він сто процентів не буде суперником Повєткіна. Переговори з ним не велися. Для мене було великим здивуванням, що це питання виникло. Я пов'язую це з піаром, коли люди виставляють себе потенційними суперниками Повєткіна, а це право потрібно заслужити. Глазков - хороший боксер, нічого поганого про нього сказати не можу. Але, на жаль, ми не розглядали його, як потенційного суперника для Олександра. Майбутнього суперника Олександра я планую оголосити протягом тижня.

Зараз ми ведемо переговори і розглядаємо чотирьох кандидатів на бій з Олександром Повєткіним".

Нагадаємо, минулого тижня Глазков, який раніше побив Адамека, заявив, що йому надійшла пропозиція від промоутерів Повєткіна.

Зазначимо, що Повєткін, програвши ще в жовтні Володимиру Кличку, на ринг більше не виходив. Орієнтовно наступний бій "Витязь" проведе в Москві 7-го червня. Однак промоутери суперника для Олександра ще не знайшли. Раніше Рябінскій не зміг домовитися з британцем Чісорою і кубинцем Ортісом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram