>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ломаченко за бій з Расселом отримає рекордний гонорар

Бій відбудеться в Каліфорнії

Ломаченко за бій з Расселом отримає рекордний гонорар
Фото: Макс Левин

Василь Ломаченко (1-1, 1 КО) за бій проти Гарі Рассела (24-0, 14 KO) отримає гонорар у розмірі $631,350. Його опонент - $420,900. Для обох спортсменів це рекордні гонорари в кар'єрі.

Нагадаємо, Golden Boy Promotions виграла торги щодо чемпіонського поєдинку за вакантний титул WBO в напівлегкій вазі між Расселлом і Ломаченком. Заявка промоутерів американця становила $1,052,250, тимчасом як пропозиція представників українця з Top Rank - $1,050,000.

Загальний гонорар розподілять у співвідношенні 60 на 40 на користь українця, оскільки за правилами WBO, незважаючи на те, що Расселл стоїть вище в рейтингах, він "є громадянином тієї країни, в якій проходитиме бій". Тим часом боксер, який "не є жителем або громадянином країни, яка проводить поєдинок", отримує 60% від суми.

Виконавчий директор Golden Boy Promotions Річард Шафер заявив, що поєдинок попередньо призначено на 21 червня в Карсоні, Каліфорнія, на арені StubHub. Бій пройде в трансляції на телеканалі Showtime в анедеркарті головного поєдинку, який наразі не визначено.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram