>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Беринчик: сепаратистів на Донбасі треба ламати

Денис знає про ситуацію в Луганську не за чутками

Беринчик: сепаратистів на Донбасі треба ламати
Фото: 24boxing.com.ua

Віце-чемпіон світу, срібний призер Олімпіади-2012 і один з лідерів "Українських Отаманів" Денис Беринчик розкритикував сепаратистські рухи на Сході України: "Люди зі зброєю на Донбасі - пішаки у чиїйсь великій грі, не більше. Ви бачили серед них шахтарів, лікарів, учителів? Не бачили, бо їх там просто немає. Шахтарі - в шахтах, лікарі - у лікарнях, учителі - в школах. Вони працюють і навіть не думають підтримувати загарбників, більшість яких стоїть там заради грошей, а деякі й узагалі наркомани.

Це я вам точно кажу, як той, хто народився на Луганщині, у кого в рідному Краснодоні живуть близькі і друзі - вони бачать ситуацію зсередини. Вони навіть до пуття не можуть сформулювати свої вимоги. Звичайно, людей турбує зростання цін, безробіття, низькі пенсії, але це не привід стріляти один в одного. Одиниці пішли захоплювати будівлі, тоді як мільйон жителів мого регіону вважає інакше.

Вони кажуть, що потрібно провести чесні вибори, зберегти цілісність України, а потім жити і працювати далі. Скажу вам більше, ці росіяни жили в нашому регіоні кілька років і налаштовували людей проти України.

Усі, хто вчинив злочин, повинні за це відповідати. Проти сили треба йти тільки силою, і якщо це буде потрібно - жорстко ламати будь-який опір".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram