>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Пулєв хоче шалених грошей за бій з Кличком, - Бенте

Поєдинок зі Стіверном є для Володимира пріоритетним

Пулєв хоче шалених грошей за бій з Кличком, - Бенте
Фото: EPA/UPG

Менеджер чемпіона світу за версіями IBF, WBA, WBO в суперважкій вазі Володимира Кличка Бернд Бенте заявив, що пріоритетом для українця є бій з чемпіоном світу за версією WBC канадцем Бермейном Стіверном, а не з офіційним претендентом на його титул за версією IBF болгарином Кубратом Пулєвим.

"Володимир хоче об'єднати титули. У Стіверна, можливо, є проблеми з його промоутером Доном Кінгом, який хоче, щоб він провів добровільний захист титулу, але Зауерланд, промоутер Пулєва, хоче просто неймовірних грошей! Якщо це їх останнє слово - бою не буде.

Розмови про те, що Володимир нібито боїться Пулєва - це просто сміхотворний піар. Пулєв ні з ким (серйозним) не бився, абсолютно ні з ким, окрім Тоні Томпсона. І у Томпсона він виграв за очками, тимчасом як Володимир його двічі нокаутував. Так чому ж Володимир повинен боятися Пулєва? Це лише піар з боку самого Пулєва і Зауерланда. Єдина причина, з якої Володимир хоче битися зі Стіверном, а не з Пулєвим, полягає в тому, що він хоче увійти в історію", - сказав Бенте.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram