>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Кличко готовий боксувати в Донецьку

В Україні Володимир бився тільки раз

Кличко готовий боксувати в Донецьку
Фото: EPA/UPG

Чемпіон світу IBF/WBA/WBO/IBO Володимир Кличко готовий провести чемпіонський бій в Україні, але наразі це малоймовірно. Чемпіон за версією WBC Бірмейн Стіверн має намір боксувати з українцем у США, а для бою з Пулєвим вже зарезервовано арену в Гамбурзі.

"Переговори про об'єднавчий бій зі Стіверном інтенсивні. Але є конфлікт інтересів. Складнощі не тільки з Доном Кінгом, а й з офіційним претендентом WBC Деонтеєм Вайлдером.

Він теж хоче заволодіти титулом і заявив, що готовий поступитися мені пріоритетним правом оскаржити титул лише за абсолютно нереальні гроші. Якщо за два тижні переговори про бій зі Стіверном не увінчаються успіхом, я буду зобов'язаний провести захист проти болгарина Кубрата Пулєва - претендента за версією IBF. Я не проти провести поєдинок у Донецьку, коли там запанує мир, або у Львові. Але мені дуже хотілося б провести бій саме в Києві. Не тільки тому, що я киянин, а свій єдиний наразі бій у Києві 1998 року я програв. Це важливо для іміджу столиці нашої країни. Кожен поєдинок братів Кличків транслюють більш ніж у 150 країн світу, він привертає велику увагу", - цитує Кличка "Сегодня".

Зазначимо, що Володимир зазвичай боксує в Німеччині. Для свого наступного бою українець уже зарезервував стадіон у Гамбурзі. В Україні Кличко боксував лише раз - 1998 року в Києві Володимир сенсаційно програв Росу П'юритті. Імовірно, в Україні може відбутися бій Кличка з Повєткіним. Восени минулого року Володимир побив "Витязя" в Москві. Повєткін пізніше заявив про бажання провести ще один бій. Володимир запропонував провести такий бій на його території. Ймовірно, цей поєдинок відбудеться лише наступного року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram