>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Рассел: знімаю капелюха перед Ломаченком

Гері визнав, що українець був сильнішим

Рассел: знімаю капелюха перед Ломаченком
Фото: http://roundbyroundboxing.com

У ніч проти неділі Василь Ломаченко переміг американця Гері Рассела і став чемпіоном світу за версією WBO. Для американського боксера ця поразка стала першою в кар'єрі: у попередніх 24 поєдинках він здобував лише перемоги.

Рассел після бою зазначив, що Василь переміг справедливо:

"Це було справедливе рішення. Мене розчарувала поразка, але ми воїни, і повернемося до відправної точки. Він дуже добре ухилявся, ми намагалися зближуватися з джебом, але він успішно рухався. Я повинен зняти перед ним капелюха. Я повинен краще йти вперед. Не думав, що він буде кращим за мене. Ми не виконали план на бій. Ми збиралися скорочувати дистанцію між другим і третім джебом, але підібратися до нього було не так просто, як я думав".

Василь Ломаченко після переможного бою подякував своїй команді й уболівальникам:

"Спасибі моїй команді, спасибі уболівальникам. Зараз я діючий рекордсмен і завоював титул чемпіона світу в третьому професійному бою та повторив рекорд боксера з Таїланду.

Спасибі всім жителям України, в цей непростий момент для всіх нас, я радий, що дав хоч трохи позитивних хвилин всім українцям! До речі, є величезне прохання до людей, які змішують бокс з політикою, не робіть цього. Це спорт!

За винятком деяких моментів, я виконав практично все, що ми планували на цей бій. Також хотілося б віддати належне моєму суперникові Гері Расселу. Він дуже хороший боксер".

Вставив свої п'ять копійок і Ендріен Бронер. Екс-чемпіон світу в трьох категоріях відвідав бій і був вражений рівнем боксу:

"Я думаю, що обидва боксери провели біса хороший бій. Поєдинок був жорстким, і я був захоплений ним. Ломаченко провів відмінний поєдинок. Кількість професійних боїв не має значення, коли є такий аматорський досвід. Він чудовий боєць".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram