>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ломаченко: я не вважаю себе чемпіоном - одного Рассела побив і все

В українця амбітні плани

Ломаченко: я не вважаю себе чемпіоном - одного Рассела побив і все
Фото: boxingscene

Василь Ломаченко, чемпіон світу за версією WBO провів прес-конференцію в Києві. Український боксер зазначив, що його мета стати єдиним чемпіоном світу у своїй ваговій категорії:

"Мені треба було закінчувати бій з Расселом достроково. У проміжку між 8-м і 12-м раундами, я, напевно, міг би це зробити. Але не вийшло... Суперник боксував добре, і у мене щось не вийшло. Я потім переглядав найяскравіші моменти бою і дивувався, як він тримався після моїх потужних ударів по тулубу. Він дуже міцний горішок.

Мені немає різниці, з ким боксувати. Мало що залежатиме від мене - є промоутери, менеджери, які підбирають суперника. Я ніколи його не вибираю і не кажу ні. Кажуть Гамбоа висловив бажання боксувати зі мною - не питання, тільки якщо він опуститься в категорію 57. Я в майбутньому буду підніматися в більш важку категорію, але коли - зараз не готовий сказати.

Хотілося б, щоб у професійному боксі був єдиний чемпіонський титул. Або хоча би був турнір, за підсумками якого визначався єдиний чемпіон. Я зараз начебто чемпіон світу, але я ним себе не вважаю. Адже я лише виграв у Расселла, який до цього з чемпіонами не бився".

Нагадаємо, раніше промоутер Top Rank висловив бажання провести наприкінці об'єднавчий чемпіонський турнір за участю всіх чемпіонів середньої ваги: Ломаченка, Євгенія Градовича (IBF), Ніколаса Волтерса (WBA), Ноніто Донейра (суперчемпіон WBA).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram