>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Стіверн відклав "захист" чемпіонського пояса через травму

Уайлдер не вірить Бірмейну

Стіверн відклав "захист" чемпіонського пояса через травму
Фото: www.boxingscene.com

Чемпіон WBC у суперважкому дивізіоні Бірмейн Стіверн (24-1-1, 21 КО) зможе провести "захист" проти Деонтея Уайлдера (31-0, 31 КО) тільки в кінці року. Про це повідомив президент WBC Маурісіо Сулейман:

"У Стіверна травма руки, яку він документально підтвердив, але в листопаді він буде готовий захищати свій титул. Ми будемо ініціювати між командами вільні переговори, які повинні початися на початку або в середині серпня. У команд буде місяць на дискусії, а сам бій повинен відбутися протягом 90 днів після цього. Уайлдер може провести разминочний бій з умовою, що в листопаді він також вийде на ринг. Ми поки що нічого не чули щодо проміжного поєдинку від Уайлдера, але вважаємо, що бій зі Стіверном відбудеться в листопаді або грудні, найпізніше".

Однак, Деонтей Уайлдер не дуже вірить у травму чемпіона і вважає, що Стіверн навмисно відтягує поєдинок через острах позбутися чемпіонського пояса.

Нагадаємо, раніше Володимир Кличко заявляв про своє бажання провести в кінці року об'єднавчий чемпіонський бій. Однак через травму Стіверна такий бій можливий лише в 2015-му році.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram