>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Пулєв: Кличко, можливо, приймає заборонені препарати

Кубран не розуміє, чому Володимир не хоче здати тести

 Пулєв: Кличко, можливо, приймає заборонені препарати
Фото: EPA/UPG

Болгарський суперваговик Кубрат Пулєв пояснив, чому перед боєм проти чемпіона світу Володимира Кличка надає великого значення питанню допінг-контролю:

"Я вважаю, що у спорті правила повинні бути однаковими для всіх. Тому я сам хочу пройти ті ж тести, що і Кличко. Я вважаю, що нечесно, якщо у претендента можуть брати допінг-проби де завгодно і коли завгодно, а чемпіон проходить тестування тільки після бою. Навіть діти знають, що до самого бою можна очиститися (від заборонених препаратів). Якби я був чемпіоном, я б погодився на будь-які допінг-тести, тільки щоб довести людям, що мені нічого приховувати.

Я вважаю, що чемпіон не повинен ховатися і маневрувати довкола цієї теми, тому що це тільки породжує сумніви у його чистоті. Кличко виправдовує свою поведінку тим, що це не передбачено контрактом, але, у такому разі, він може пройти тести добровільно. Я вже не кажу про те, що у його брата знайшли заборонені препарати перед Олімпійськими Іграми, і не допустили його до змагань. Все дуже просто - або він погоджується проходити такі ж допінг-тести, як і я, або відмовляється це робити. У другому випадку, це доводить, що він, швидше за все, приймає якісь заборонені препарати, які дозволяють йому так довго триматися на вершині".

Нагадаємо, бій Кличко - Пулєв пройде 6 вересня у Гамбурзі. Раніше менеджери Олександра Повєткіна також натякали, що Володимир порушує правила у питанні допінгу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram