>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Тренер Пулєва: Кубрат "не обніматиметься" з Кличком

Ключ до успіху - це швидкість болгарина

Тренер Пулєва: Кубрат "не обніматиметься" з Кличком
Фото: EPA/UPG

Обов'язковий претендент на пояс чемпіона IBF у суперважкому дивізіоні Кубрат Пулєв (20-0, 11 КО) посилено готується до поєдинку з чемпіоном WBA/WBO/IBF/IBO Володимиром Кличком (62-3, 52 КО), який відбудеться 6 вересня в Гамбурзі (Німеччина).

Тренер болгарського супертяжа Отто Рамін розповів про те, як Пулєв буде протистояти Володимиру:

«Ми дивилися останні бої Кличка, і всі вони були різні, як і суперники. Поза всякими сумнівами, українець послідовно використовує довжину рук і силу удару, а також намагається працювати здалеку. Наша тактика повинна стати відповіддю на ці моменти. Ключем до успіху повинна стати швидкість, якою володіє Кубрат. Наше завдання полягає в тому, щоб Пулєв вирішив цю проблему й ефективно працював зі зручної для себе дистанції. А для цього знадобиться серйозна фізична сила.

Також ми працюємо над технікою уникнення клінчу. Не можна стояти перед Кличком або ж бути настільки пасивним, щоб в'язнути з ним - «обнімати» його і стримувати. При цьому хотілося б зазначити, що Пулєв проходить допінг-тести НАДА, а Кличко відмовляється від них. Що тут скажеш? Кличко просто не дає себе проконтролювати протягом тренувального збору».

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram