>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Володимир Кличко: я порвав м'яз, а розмови про симуляції - від лукавого

Усі квитки на бій українця з Пулєвим продано

Володимир Кличко: я порвав м'яз, а розмови про симуляції - від лукавого
Фото: EPA/UPG

Чемпіон світу в суперважкій вазі Володимир Кличко прокоментував слова Кубрата Пулєва, який засумнівався в тому, що українець насправді травмувався перед їхнім очним поєдинком.

«Хто б що не говорив, є ринг - виходь туди і доводь, що сильніший. Решта - від лукавого. Я ж, потрапляючи в ситуацію, коли суперник відмовлявся через травму від бою, не розпочинав звинувачувати його в усіх смертних гріхах... Якщо ж говорити мовою фактів, то в мене розірваний м'яз, що, зрозуміло, підтверджено лікарями. Що тут можна ще сказати?

Прийнято рішення провести поєдинок 15 листопада в тому-таки Гамбурзі, на тій самій арені. Продані квитки будуть дійсні (а їх розкуплено до останнього). До речі, унікальний випадок: ніхто, жодна людина свої квитки здавати не поспішає. Хоча, за законом, люди мають повне право це зробити».

Нагадаємо, бій Кличко - Пулєв мав відбутися 6 вересня. Однак за тиждень до бою Володимир скасував поєдинок, пославшись на травму. Опоненти українця поспішили заявити, що травма Володимира - це лише виверт.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram