>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ковальов відправив 49-річного Хопкінса на пенсію

Сергію до звання абсолютного чемпіона у своєму дивізіоні не вистачає лише одного пояса

Ковальов відправив 49-річного Хопкінса на пенсію
Фото: sat-novosti.ukoz.ru

Росіянин Сергій Ковальов "Руйнівник" (26-0-1, 23 КО) впевнено переміг легендарного Бернарда Хопкінса (55-7-2, 32 КО) в Атлантик-Сіті. Таким чином, Сергій об'єднав титули чемпіона світу за версіями WBA Super, IBF і WBO у напівважкій вазі (до 79,4 кг). 49-річному Хопкінсу вже час подумати про "пенсію".

Ковальов вже у першому раунді змалював Бернарду невеселі перспективи, відправив у легкий нокдаун після того, як піймав на зустрічному русі ударом справа. Діючи виключно першим номером і постійно пресуючи візаві, Сергій не давав Хопкінсу перепочинку і вигравав епізод за епізодом. Завдяки відмінному захисту ветеран уникав серйозних потрясінь, але мінімальна активність в атаці не дозволяла Бернарду розраховувати на щось більше, ніж завершення 12-раундового бою на ногах.

З неймовірними труднощами (в останньому раунді Ковальов просто бив свого опонента) Хопкінс свого зрештою домігся, коли почув фінальний гонг. Однак, підсумковий вердикт суддів був для нього невтішний: 120-107, 120-107 і 120-106 на користь Ковальова.

Після бою росіянин заявив про бажання провести об'єднувальний чемпіонський бій із канадцем Адонісом Стівенсоном, який володіє поясом WBC.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram