>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Володимир Кличко виходить на американський ТБ-ринок

Українцеві, ймовірно, доведеться летіти в Америку по пояс WBC

Володимир Кличко виходить на американський ТБ-ринок
Фото: EPA/UPG

Американський телеканал НВО, який займає провідні позиції у сфері спортивних телетрансляцій, купив права на три найближчі бої Володимира Кличка. Фінансових деталей угоди поки що не повідомляють.

На екранах НВО брати Клички досі з'являлися 18 разів. Правда, за останні чотири роки (2011-2014) бої Володимира американський ТБ-гігант показував лише двічі: 2011-го з Гамбурга - з Девідом Хеєм, 2013-го з Москви - з Олександром Повєткіним.

Зазвичай за кожен свій поєдинок Кличко отримує близько 3 млн євро від німецького телеканалу RTL. Тепер "вартість" кожного виходу українця на ринг зросте.

Підписання контракту з американським ТБ, ймовірно, пов'язано з бажанням Кличка провести об'єднавчий чемпіонський бій з Бірмейном Стіверном (або Деонтеєм Вайлдером, з яким Бірмейн битиметься невдовзі), чемпіоном WBC. Володимир неодноразово заявляв, що має намір повернути чемпіонський пояс у "сім'ю". Однак у Європі такий бій був би малоймовірний. Після підписання ТБ-контракту шанси на проведення чемпіонського бою в США зростають. Однак для початку Кличкові потрібно розібратися з Кубратом Пулєвим. Цей бій пройде 15 листопада в Гамбурзі. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram