>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Володимир Кличко свій наступний бій проведе навесні в Німеччині

Наступним суперником нашого чемпіона може стати американець Дженнінгс (19-0-0, 10 КО)

Володимир Кличко свій наступний бій проведе навесні в Німеччині
Фото: EPA/UPG

Бернд Бенте, менеджер Володимира Кличка, після перемоги його боксера над Кубратом Пулєвим, назвав імена кандидатів на наступний бій з українцем:

"Кандидати суперники Володимира - Браянт Дженнінгс і переможець бою між чемпіоном WBC канадцем Бермейном Стіверном і американцем Деонтеєм Вайлдером.

Наша першочергова мета - повернути в родину Кличків пояс WBC. Щоправда, наразі ніхто не знає, коли точно відбудеться поєдинок Стіверн-Вайлдер - орієнтовно у січні-лютому. Однак ми не можемо прив'язуватися до цього терміну, і наступний бій Володимира може відбутися в березні-квітні. Але не в Штатах, а в Німеччині. Ми вже пригледіли арену. Проте ще мусимо знайти суперника і погодити його кандидатуру з телебаченням. Не можна виключати і бою з переможцем поєдинку між Тайсоном Ф'юрі і Дереком Чісорою. Він міг би відбутися в Німеччині чи в Англії. На користь цієї можливості говорить те, що Ф'юрі і Чісора боксують наприкінці нинішнього місяця. На цей момент ми не розглядаємо можливість проведення бою з Шенноном Бріггсом, хоча в майбутньому не можу повністю виключити її".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram