>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Кличко веде переговори з непереможним американцем

Володимир прицілюється до пояса WBC

Кличко веде переговори з непереможним американцем
Фото: EPA/UPG

Наступним суперником Володимира Кличка (63-3, 53 КО) може стати американський супертяж Браянт Дженнінгс (19-0, 10 КО). Про це повідомив відомий американський боксерський інсайдер Ден Рафаель.

«Зі мною зв'язалися люди Кличка з пропозицією про бій у США в першому кварталі 2015 року», - сказав Рафаелю промоутер Браянта Дженнінгса Гері Шоу.

Ден також додав, що телеканал НВО готовий викласти 3 мільйони доларів за бій Кличко - Дженнінгс.

Берндт Бенте, менеджер Кличка, підтвердив Рафаелю факт переговорів із Шоу. Але, за словами німця, у фінансових питаннях вони ще не дійшли згоди.

«Сподіваюся, нам вдасться організувати бій у Нью-Йорку, в Madison Square Garden або в Barclays. Дженнінгс - найбільш бажаний суперник для бою на НВО», - зазначив Бенте.

Дженнінгс входить у десятку кращих за версіями всіх чотирьох провідних боксерських організацій. У липні цього року Дженнінгс завоював статус офіційного претендента за версією WBC, перемігши окремим рішенням суддів кубинця Майка Переса.

Додамо, що Кличко заявив, що його пріоритетом є об'єднавчий чемпіонський бій з володарем пояса WBC. Однак з першої спроби організувати такий бій не двасться, тому поєдинок з Дженнінгсом є оптимальним для Володимира. По-перше, Кличко, побивши Браянта, стане офіційним претендентом на пояс WBC - Стіверну (або Вайлдеру) не вдасться відкрутитися від бою. По-друге, Кличко напередодні чемпіонського бою виходить на американський телевізійний ринок.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram