>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Тренер Ф'юрі: Тайсон готовий побити Кличка

Британський боксер здатен здивувати українського чемпіона

Тренер Ф'юрі: Тайсон готовий побити Кличка
Фото: isport.ua

Дядько і тренер британського супертяжа Тайсона Ф'юрі Пітер Ф'юрі впевнений, що його племінник готовий до бою з Володимиром Кличком:

«Я не думаю, що хоч хтось, хто не входить у нашу команду, міг припустити, що Тайсон зробить із Чисорою те, що він зробив. Тайсон повністю виконав наш план на бій. Він полягав у тому, що він буде боксувати в ортодоксальній стійці перший раунд, а в другому перебудується у стійку шульги. Якби Чисора пристосувався до роботи з ним у такій стійці, Тайсон повернувся б назад до ортодоксальної стійки, але Чисора "їв" удар за ударом, тому ми вирішили продовжувати боксувати в стійці шульги.

Чисора завжди небезпечний, тому Тайсон мусив бути терплячим. Узагалі-то, він ще не досяг свого кращого рівня, від нього можна очікувати значно більшого. У залі він уже робить багато речей, яких публіка від нього навіть не може сподіватися. Він може адаптуватися до будь-якого плану на бій, до будь-якого опонента. У цьому його велика перевага перед усіма іншими суперважкоатлетами. Якщо ви боксуєте з ним, ви просто не знаєте, з яким Тайсоном вам доведеться боксувати - із шульгою чи з праворуким.

Тайсон заробив собі право на бій з Володимиром Кличком, і я впевнений, що він може завоювати титул чемпіона світу».

Нагадаємо, Ф'юрі в суботу, 29 листопада, переміг Чисору технічним нокаутом і став обов'язковим претендентом WBO на бій з Кличком. Промоутер Тайсона вже заявив, що бій з Володимиром повинен відбутися в липні-вересні 2015 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram