>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Усик: бій з Кличком? Я вам щось погане зробив?

Олександр у суперваговики переходити наразі не збирається

Усик: бій з Кличком? Я вам щось погане зробив?
Фото: http://k2ukraine.com/

13 грудня Олександр Усик проведе свій шостий бій на професійному ринзі. Суперником українського боксера стане 35-річний Дені Вентер (19-6-0, 14 КО). Південноафриканець є чемпіоном світу за версією WBF. Українець повідомив, що зараз готується до цього бою в Києві. А от зустріч із Володимиром Кличко наразі в плани Усика не входить:

"Ми вже провели перший етап у Карпатах, у популярному курорті Буковель. Там були здебільшого загальнофізичні вправи, робота з тренажерами, я "налаштовував" свій організм на більші навантаження, з якими доведеться зіткнутися до середини грудня. Потім у мене було 3 дні відпочинку. Адже, після спуску з гір, організм мусить обов'язково акліматизуватися. Ці дні я провів зі своєю родиною у Криму. І саме зараз вже почалися спаринги. Цей етап я проводжу в Києві, де, власне, і відбудеться бій.

Бій з Кличком? Ви бачили, як лежав на ринзі Пулєв? Я вам щось погане зробив, що ви мені такого бажаєте?.. Думати про бій з Кличком мені ще дуже рано. Безумовно, я б із задоволенням з ним поспарингував, провів би спільне тренування, повчився б чогось.

Ніколи не буває зайвим повчитися чомусь у великих чемпіонів. А Володимир, безумовно, до таких належить. Але до його рівня мені ще треба рости".

Додамо, що зараз Олександр виступає у першій важкій вазі, але в майбутньому планує перебратися в суперваговики.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram