>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Редкач: промоутер пообіцяв мені чемпіонський бій

Іван націлився на Лінареса

Редкач: промоутер пообіцяв мені чемпіонський бій
Фото: youfight.info

Український легкоатлет Іван Редкач (18-0, 14 КО) в суботу в головному бою боксерського вечора ShoBox: The New Generation, який відбувся в Кабазоні (США), нокаутував міцного ганця Якубу Аміду (21-6-2, 19 КО). Після бою Іван заявив, що розраховує цього року провести чемпіонський бій:

"План на бій був не йти в розмін ударами, те, що мені дуже подобається. Суперник - жорсткий боєць, доводилося багато працювати джебом у два поверхи: живіт-голова. Я знав Аміду, бачив багато боїв, стояв у спарингу з ним, тому я знав його навички, знав, що він має сильний удар.

Тренер після бою був дуже задоволений. Задоволений і промоутер Лу Ді Белла, телебачення також залишилося задоволеним. Після бою подзвонив менеджер, привітав і пообіцяв мені дуже скоро бій за титул чемпіона світу.

Я готовий до бою за титул. Це моя мета: цього року зустрітися з чемпіоном світу за однією з версій. Думаю, це буде чемпіон за версією WBC Хорхе Лінарес".

Зазначимо, що 28-річний Редкач в рейтингу легковаговиків Boxrec посідає 34-те місце. Хорхе Лінарес (38-3, 25КО) - 9-те.

30 грудня 2014 року венесуелець Лінарес, перемігши Хав'єра Прієто, став чемпіоном світу WBC. Свій перший чемпіонський бій Хорхе програв у 2011 році Антоніо ДеМарко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram