>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Німецькі ЗМІ: Кличко через тиждень визначиться зі своїм суперником

Володимир має тільки два варіанти

Німецькі ЗМІ: Кличко через тиждень визначиться зі своїм суперником
Фото: EPA/UPG

Наступним суперником Володимира Кличка, ймовірно, таки стане американець Шеннон Бріггс. Поєдинок відбудеться 25 квітня в Мюнхені. Німецькі ЗМІ повідомляють, що телеканал RTL уже затвердив кандидатуру Бріггса на найближчий бій. Однак команда Кличка має ще кілька тижнів на ухвалення остаточного рішення про суперника і місце проведення бою.

Нагадаємо, найбажанішим суперником для Кличка вважають американця Браянта Дженнінгса, який є офіційним претендентом на бій з чемпіоном WBC. Планували, що Володимир проведе бій з Браянтом у Нью-Йорку 25 квітня. Кандидатуру Дженнінгса підтримав канал НВО, з яким Кличко уклав контракт на три бої (Шеннон американських телевізійників не влаштував). Але команда Браянта запросила в українця гонорар у розмірі двох мільйонів доларів. Менеджери Кличка наполягають на вдвічі меншій сумі (за інформацією німецьких журналістів, Бріггс коштує лише 800 тисяч). У підсумку переговори застопорилися.

Додамо, що Бріггс повернувся на ринг навесні 2014 року. Шеннон провів кілька поєдинків проти «мішків».

Останній же «великий» бій Бріггс провів проти Віталія Кличка. Поєдинок відбувся в жовтні 2010 року, український спортсмен здобув перемогу одностайним рішенням суддів. Шеннон після бою потрапив у реанімацію і майже чотири роки на ринг не виходив.

Останні півроку Бріггс улаштовує «шоу» на офіційних заходах Володимира. На думку американських експертів, таким чином команда Кличка мала намір розкрутити можливий бій, але у США на цей прийом не клюнули.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram