>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Дженнінгс: Кличко ще не усвідомив моєї величі

Нічого нового Браянт не сказав - майже всі опоненти Володимира перед боєм красиво жонглювали словами

Дженнінгс: Кличко ще не усвідомив моєї величі
Фото: http://sport-xl.org

Американець Браянт Дженнінгс має намір показати свій найкращий бокс у бою з Володимиром Кличком.

"Як тільки мені надійшла пропозиція, я відразу погодився. На той момент Стіверн і Вайлдер навіть ще не починали переговорів. Ви ж пам'ятаєте, як довго вони тягнули кота за хвіст. Вони ще не визначилися з датою, а я вже отримав пропозицію від Кличка.

Я ніколи не шукав собі легких шляхів. Завжди обирав найважчий. Після того, як вибираєш важкий шлях, все інше здається вже легким. Я завжди вважав, що якщо я хочу бути найкращим, то повинен битися із кращими.

Багато хто просто не пам'ятає історії, і, якщо ближче дізнатися про тих, хто був чемпіонами світу у суперважкій вазі, то виявиться, що вони і не були аж надто великими. З моєю вагою для суперважкої ваги у мене гарна мобільність і прекрасні фізичні дані.

У мене є все для перемоги, але, здається, команда Кличка навіть не замислювалася про це. І я хочу довести, що вони не праві. І коли вони це усвідомлять, то зрозуміють, що перебувають у великій небезпеці, і зрозуміють, що таке справжня велич.

Думаю, поєдинок вийде дуже складним. Це дійсно зустріч кращого з кращим, і я однозначно покажу свій найкращий бій. З нетерпінням очікую можливості піднятися на вершину", - заявив Дженнінгс.

Зазначимо, поєдинок Кличко - Дженнінгс відбудеться 25 квітня у Нью-Йорку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram