>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Віталій Кличко на ринг не повернеться

Великий бокс для київського градоначальника вже закінчився

Віталій Кличко на ринг не повернеться
Фото: EPA/UPG

Чемпіон світу за версіями IBF, WBA, WBO і IBO у суперважкій вазі Володимир Кличко заявив, що його брат, колишній чемпіон світу за версіями WBC і WBO Віталій Кличко більше не повернеться в ринг.

"Іноді перед моїми боями Віталій каже мені, що сумує за цим відчуттям, цим переживанням. Але він, звичайно, не повернеться - на ньому лежить велика відповідальність, адже він мер чотиримільйонного міста. Немає жодних шансів на те, що він повернеться у спорт", - зазначив Володимир.

Нагадаємо, востаннє Кличко-старший виходив на ринг у Москві у вересні 2012 року, коли українець нокаутував Мануеля Чарра, після чого "пішов" у політику. Зараз Віталій обіймає пост мера Києва.

Додамо, навесні 2014 року Всесвітня боксерська рада (WBC) нагородила Кличка-старшого титулом "почесного" чемпіона світу. Таким чином, Віталій, у разі свого повернення в бокс, зможе відразу ж претендувати на бій із чемпіоном. Наразі цим поясом володіє американець Деонтей Вайлдер. Не виключено, що наприкінці 2015 року Деонтей битиметься з Володимиром Кличком.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram