>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Російський Богатир": нехай фани Усика кричать, головне - щоб не стріляли

Князєв до бою свого життя готуватиметься у Воронежі

"Російський Богатир": нехай фани Усика кричать, головне - щоб не стріляли
Фото: sports.ru

Український важкоатлет Олександр Усик свій наступний бій проведе в Києві 18 квітня. Суперником "Козака" стане Андрій Князев (11-1-0, 6 КО) з Росії. 29-річний Князев, який має прізвисько "Богатир", обіймає 15-те місце в рейтингу WBO. Після підписання контракту Князев зазначив, що від таких пропозицій не відмовляються:

"Десь два тижні тому надійшла пропозиція провести такий бій. Сьогодні підписали контракт. Я відразу погодився битися. Від таких пропозицій не відмовляються. Це насамперед величезний шанс для мене. Цікаво випробувати себе в рингу з таким сильним і відомим боксером. Готуватися буду у Воронежі. Пізніше приїду в Москву. Я зараз у непоганій формі, оскільки мав наприкінці лютого битися, готувався, але бій скасували. Ось і використовую зараз все, що набрав.

Гонорар? Заплатять гідно. Гроші тут не стояли на першому місці, я погодився битися з Усиком в Києві не через розміри запропонованого гонорару. Просто другого такого шансу може у мене в кар'єрі і не бути.

Я їду не в гості, а на бій, тому готовий до будь-якого прийому. Особливо звертати увагу на атмосферу в залі не збираюся. Нехай фанати Усика кричать все, що завгодно. Головне - щоб не стріляли".

Всього на професійному рингу Князев провів 12 боїв, в яких здобув 11 перемог (6 нокаутів). Єдиної поразки зазнав від білоруса Юрія Биховцева в листопаді 2013 року суддівським рішенням.

Російські експерти вважають, що для Князева бій з Усиком це можливість заявити про себе. Зараз "Богатиря" практично не знають поза межами Росії. Успішний виступ у Києві дозволить росіянину серйозно підняти свої "акції". У разі поразки, Олексій нічого не втрачає. Також експерти зазначають, що Князев може стати незручним суперником для Усика. Незважаючи на різницю в "габаритах" (зріст Олександра - 191 см, Олексія - 180 см), "Богатир" вкрай небезпечний через свою "відкриту" манеру боксування.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram