>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Директор K2 Promotions: ми не бачимо політики у бою Усик - Князєв

У квітні в Києві український ваговик проведе черговий захист поясу WBO

Директор K2 Promotions: ми не бачимо політики у бою Усик - Князєв
Фото: Пресс-служба "Украинских атаманов"

Генеральний директор K2 Promotions Ukraine Олександр Красюк розповів про підготовку українця Олександр Усика до поєдинку проти росіянина Андрія Князєва, який відбудеться 18 квітня у Києві.

"Так календарно склалося, що Кличко і Усик б'ються у квітні. Саша 18 числа, а Володя – 25-го. Один б'ється у Штатах, інший - в Україні. Але в цьому немає жодної змови... Щодо тренера, то основним тренером Кличка все-таки є Джонатан Бенкс. А Джеймс Алі Башир в його таборі виконував функцію другого тренера. Ми з Володею порадилися з цього питання, Володя увійшов в положення Усика, просто відпустив Башира на весь процес підготовки. Спочатку був варіант, що він приїде тільки на спаринг і поїде, потім знову повернеться. І в фіналі ухвалили рішення: Башир працюватиме у Києві з Усиком протягом всієї його підготовки.

17 квітня у Палаці спорту "Українські отамани" битимуться з "Російською боксерською командою". Збіг? Не думаю. Ми не бачимо в цьому жодної політики, нічого в цьому немає. Князєв входить у топ-15 світового рейтингу WBO, посідає 15-ту сходинку, володіє титулом WBO Oriental. Хлопець провів 12 поєдинків, в яких 11 разів переміг. WBO санкціонувала цей поєдинок. Нічого особливого не очікуємо", - розповів Красюк.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram