>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Суперники Усика були "мертвими", я - інша річ, - Князев

"Богатир" збирається нокаутувати українця

Суперники Усика були "мертвими", я - інша річ, - Князев
Фото: sports.ru

18 квітня Олександр Усик проведе поєдинок проти росіянина Андрія Князева. Цей бій відбудеться в Києві, в Палаці спорту. Князев, якого вважають аутсайдером майбутнього бою, налаштований нокаутувати українського тяжа:

«Я - мішок? Для мене немає значення, що говорять інші. Аби Усик сам не опинився в нокауті, а я їду до Києва саме для цього. Стосовно політики, я процитую Усика: «Андрій не політик, і я не політик, і цим все сказано». Усик багато чого домігся в любителях, і за це йому честь і хвала. А щодо професійного боксу - це зовсім інша історія.

Якщо подивитися історію боїв на boxrec, то там видно, що суперники в нього були «мертві», а мої не мали поразок до бою зі мною. Тож робіть висновки самі. А щодо людей, які пишуть в Інтернеті подібну нісенітницю, можу сказати, що багато з них навіть не знають, що таке бокс, і вони жодного разу не піднімалися в ринг, вони просто комп'ютерні задроти.

Час усе розставить на місця, дочекаймося 18 квітня і побачимо результат цього поєдинку. Єдине, що я можу пообіцяти, що я викладуся на всі 100% для себе, для своїх близьких, для своєї країни», - заявив Князев в інтерв'ю своїй промоутерській компанії Kutuzov Promotions.

Зазначимо, 29-річний Князев, який має прізвисько «Богатир», займає 15 місце в рейтингу WBO (Усик - третій).

Усього на професійному рингу Князев провів 12 боїв, у яких здобув 11 перемог (6 нокаутів). Єдиної поразки зазнав від білоруса Юрія Биховцева в листопаді 2013 року за суддівським рішенням.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram