>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Кличко погодився на бій у Нью-Йорку через вимоги публіки

Востаннє Володимир боксував у США у 2008 році. Суперником українського супертваговика був росіянин Ібрагімов

Кличко погодився на бій у Нью-Йорку через вимоги публіки
Фото: EPA/UPG

Володимир Кличко, який у суботу битиметься у Нью-Йорку з Браянтом Дженнінгсом, зізнався, що радий повернутися на американський ринг:

"Я дуже радий повернутися в Штати. Бути чемпіоном світу - значить битися в різних країнах і містах, що я, власне, і роблю в останні роки. Я бився у Берліні та Швейцарії, виступав у Москві, боксував у багатьох містах Німеччини. І завжди чудово повернутися в США і на "Медісон-сквер-гарден".

За великим рахунком, це не було моїм рішенням, це була вимога публіки. Про це свідчать продажі квитків - "Медісон" хоче побачити бій Кличка, і я впевнений, що у день бою трибуни будуть заповнені вщерть. Крім того, телебачення, а саме НВО, також дуже хоче цього, і все це підштовхнуло мене якомога швидше виступити в США.

Я дуже щасливий, тому що бокс завжди був класичним спортом, у якого здавна було багато шанувальників. Це просто чудово, що квитки на бокс зараз неймовірно популярні у Штатах. Бокс скрізь - на ТБ, на радіо. Тож, думаю, це правильний час, правильне місце і правильний суперник, щоб повернутися сюди".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram