>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Дженнінгс: наш поєдинок з Кличком закінчиться нокаутом

Браянт упевнений, що знайшов слабкі сторони Володимира

Дженнінгс: наш поєдинок з Кличком закінчиться нокаутом
Фото: твиттер

У суботу Володимир Кличко проведе бій проти Браянта Дженнінгса. Напередодні поєдинку американський супертяж заявив, що бій завершиться нокаутом:

«Бій з Кличком вимагає дуже серйозної підготовки - і фізичної, і ментальної. Особливо ментальної. Ось чому я дуже сфокусований. Я знаю, що перемога над Володимиром назавжди впише моє ім'я в історію боксу. Знаю, дехто каже, що я не готовий, що я занадто маленький, але в чому проблема? Щоб стати кращим, потрібно перемагати кращих, тому я і погодився на цей бій.

Я дивився багато боїв Кличка. Він вразив мене. Особливо силою своїх ударів. Він побив усіх претендентів, які стояли на його шляху, багатьох нокаутував, але я вийду в ринг, щоб відібрати його титули. Моя мета - бути найкращим у своїй справі.

Але є чимало речей, які він робить не найкраще. Є помилки, які повторюються в нього вже багато років, і я сподіваюся, що він повторить їх і 25 квітня, щоб я зміг скористатися ними.

Проти Пулєва Володимир провів дуже хороший бій. Але Кубрат дещо розчарував тим, що, накинувшись на Володимира, він зовсім забув про захист. Пулєв хотів обмінюватися з ним ударами, а це не найкраще рішення, коли ти б'єшся з таким панчером, як Володимир.

Прогноз на бій? Поєдинок закінчиться нокаутом - або я його нокаутую, або він мене».

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram