>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Кличко змусили битися в серійних рукавичках, і все - удару немає, - російський промоутер

Дженнінгсу пощастило?

Кличко змусили битися в серійних рукавичках, і все - удару немає, - російський промоутер
Фото: EPA/UPG

Володимир Кличко помітно втратив в ударній потужності після того, як його зобов'язали вдягнути не спеціально підготовлені, а серійні рукавички на бій з американцем Браянтом Дженнінгсом. Такої думки дотримується російський промоутер Володимир Хрюнов. Кличко в суботу у Нью-Йорку захистив три титули чемпіона світу у суперважкій вазі, за очками перемігши Дженнінгса, який жодного разу не побував на підлозі.

"На рукавички Кличка вдалося звернути увагу промоутера Дженнінгса Гері Шоу, ми з ним зідзвонювалися. Була жорстка полеміка між командами Кличка і Дженнінгса. Але Шоу вдалося відстояти в контракті пункт про рукавички. І ви бачили, як Володимир виглядав у звичайних серійних рукавичках - не було звичної для всіх переваги в ударній потужності, це був зовсім інший Кличко. І був нудний бій, в якому я б навіть дав нічию", - зазначив Хрюнов.

Зазначимо, Володимир зазвичай б'ється в рукавичках Grant's, які не до кінця відповідають нормам. Раніше опоненти Кличка (особливо старався Хрюнов під час підготовки бою з Повєткіним) намагалися порушити цю тему. Але всі спроби "одягнути" Володимира у стандартні рукавички розбивав менеджер українця Берндт Бенте.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram