>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Повєткін після бою з Кличком відмовився від картоплі і нічних гулянок

"Витязь" у 36 років почувається краще, ніж у 25

Повєткін після бою з Кличком відмовився від картоплі і нічних гулянок
Фото: EPA/UPG

Олександр Повєткін, який проведе 22 травня в Москві поєдинок з кубинцем Майком Пересом за звання обов'язкового претендента на титул WBC у суперважкій вазі, високо оцінив свою фізичну форму:

"Поки я почуваюся чудово. У мене у 25 років витривалість була гіршою, ніж зараз. І якщо раніше я дозволяв собі порушувати режим, то зараз цього не роблю, веду спортивний спосіб життя. Постійно ходжу в зал, навіть якщо це не підготовка до бою. Я завжди вчасно лягаю спати, і немає такого, щоб ночами десь гуляв. Я йду до титулу чемпіона світу, а найголовніше - боксувати з кращими і перемагати.

Коли готуюся, не їм картоплю, хліб по мінімуму. Та взагалі майже нічого не їм! На мене це негативно не впливає, навіть навпаки, збирає".

Зазначимо, Повєткін взявся за розум у 2012 році після фіаско в бою з Володимиром Кличком, який росіянин програв "в одні ворота". Олександр змінив промоутера (справи боксера веде Рябінський), тренера ("Витязь" працює з Іваном "Грозним" Кірпою) і методику підготовки. Як наслідок, на думку фахівців, Повєткін зараз перебуває у найкращій фізичній формі за всю свою професійну кар'єру.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram