>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Боксер Рой Джонс-молодший, який отримав громадянство РФ, завершив спортивну кар'єру

Спортсмен має намір зосередитися на музичній діяльності

Боксер Рой Джонс-молодший, який отримав громадянство РФ, завершив спортивну кар'єру
Фото: lenta.ru

Американський боксер Рой Джонс-молодший, який у 2015 році отримав російське громадянство, завершив спортивну кар'єру.

Про це повідомляє Р-Спорт з посиланням на спортивного директора російської промоутерської компанії "Патріот" Дмитро Лучніков.

"Бої - ні, ми точно не хочемо, щоб він бився. Думаю, що було б логічно говорити, що на цьому Джонс завершив кар'єру", - сказав він.

За словами промоутера, Рой Джонс має намір зосередитися на музичній діяльності, а також організовує професійний турнір у Росії.

"Зараз плануємо організувати його музичну діяльність у Росії. Також плануємо запустити серію турнірів Кубок Роя Джонса з професійного боксу. Буде якийсь приз від Роя кращому боксеру турніру або боїв. З ним опрацьовуємо календарну сітку і готуємося розпочати реалізацію. Реально, думаю, це ближче до літа буде, тому що у Роя є контракт з американським телебаченням, треба погоджувати дати", - зазначив Лучніков.

Нагадаємо, Рой Джонс заявив про плани офіційно стати громадянином РФ 19 серпня на зустрічі з Володимиром Путіним у Ялті. Наступного дня він написав заяву на отримання громадянства.

У своєму першому поєдинку під прапором Росії Роя Джонса нокаутував британець Енцо Маккарінеллі, якому знадобилося всього чотири раунди, щоб відправити свого опонента спочатку в нокдаун, а потім завершити поєдинок нокаутом.

Рой Джонс-молодший перебуває у "чорному списку" Міністерства культури України як особа, яка загрожує нацбезпеці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram