>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Названо лікарні, які нададуть медичну допомогу єврофанам

До списку увійшли шість медичних закладів.

Названо лікарні, які нададуть медичну допомогу єврофанам
Фото: novostiua.net

Медичну допомогу гостям Києва під час чемпіонату Євро-2012 надаватимуть шість медичних закладів.

Про це на прес-конференції з питань підготовки до чемпіонату повідомила заступник начальника Головного управління охорони здоров'я при КМДА Алла Арешкович.

"У забезпечення медичною допомогою гостей і вболівальників чемпіонату, відповідно до плану медичного забезпечення, внесено відповідні корективи. Станом на квітень і на сьогодні медичну допомогу будуть забезпечувати три базові лікарні. Це: Олександрівська клінічна лікарня, зона відповідальності якої - фан-зона, клінічна лікарня №12, яка буде надавати медичну допомогу місцевим уболівальникам зі стадіону, клінічна лікарня №17, яка буде забезпечувати медичною допомогою пацієнтів із політравмами, а також три медичні заклади інших форм власності. Це: клінічна лікарня "Феофанія", яка буде обслуговувати VIP-персон Євро-2012, а також військовий шпиталь Міноборони і клініка "Борис", які також надаватимуть медичну допомогу іноземним гостям чемпіонату", - сказала Арешкович.

Також вона зазначила, що для забезпечення медичного обслуговування вболівальників залучать близько 30% автомобілів автопарку столичної екстреної служби медичної допомоги.

Нагадаємо, послуги міліції, МНС і медиків на Євро-2012 будуть безкоштовними.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram