>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт
Спецтема
Евро 2012

Сьогодні Україна дебютує на Євро-2012

Суперником команди Олега Блохіна буде збірна Швеції.

Сьогодні Україна дебютує на Євро-2012
Фото: tochka.net

Національна збірна України сьогодні в Києві на НСК "Олімпійський" зіграє перший матч групового етапу Євро-2012.

Суперником команди Олега Блохіна буде збірна Швеції.

Напередодні головний тренер української збірної України Олег Блохін порівняв своїх підопічних із "добрим конем, який затримався в стійлі". За словами Блохіна, "хлопці дуже чекають на матч", а з основним складом на гру він уже визначився.

"Ми знаємо манеру гри суперника, але повинні постаратися нав'язати свій стиль, свій футбол, використовувати свої сильні сторони. Швеція - дійсно хороша команда. Усі, хто вважає її аутсайдером - не має рації".

Наставник збірної Швеції Ерік Хамра й собі заявив, що "господарі вкрай рідко програють у першому ж матчі. До першої гри господарів турніру завжди прикута величезна увага, і це робить нашу місію тяжчою. На нас будуть тиснути трибуни, але ми не повинні слухати, що вони кричать. Усе довкола буде пофарбоване в жовто-сині кольори, і ми будемо думати, що це шведи".

Нагадаємо, кілька футболістів команди, зокрема півзахисник Анатолій Тимощук і нападник Андрій Воронін, отруїлися перед товариським матчем з командою Туреччини, у якому "жовто-сині" поступилися з рахунком 0:2.

Початок гри о 21:45, пряма трансляція - на ТРК "Україна" і ТК "Футбол".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram