>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт
Спецтема
Евро 2012

Насрі знову образив журналіста

Півзахисник збірної Франції Самір Насрі вдруге під час чемпіонату Європи в Польщі й Україні дозволив собі грубі слова на адресу журналіста.

Насрі знову образив журналіста
Фото: EPA/UPG

Інцидент стався в суботу відразу після закінчення чвертьфінального матчу першості, в якому французи не змогли нічого протиставити чинним чемпіонам світу та Європи іспанцям (0:2).

Насрі, що проходив через мікст-зону вдруге (вперше він не обмовився ні словом), різко відреагував на прохання одного з журналістів відповісти на пару запитань: "Ні, ви, журналісти, завжди шукаєте бруд, ви в усьому шукаєте історії".

Після не менш різкої відповіді з боку журналіста ("Ну, і йди ти ...") хавбек англійського "Манчестер Сіті" вибухнув потоком неприємних образ, деякі з яких стосувалися членів сім'ї журналіста. Потім Насрі в поспіху залишив місце інциденту.

Раніше Насрі "відзначився" після гола, що його забив у ворота збірної Англії в матчі групового етапу (1:1), коли сказав одному з представників "пишучої братії" "Стули свою пельку", перебуваючи при цьому в об'єктиві безлічі телекамер.

Насрі на поточній європейській першості вступав у перепалки не тільки з журналістами, а й своїми партнерами по команді. Як раніше повідомляла французька преса, після завершального матчу групового етапу, в якому підопічні Лорана Блана не змогли розпечатати ворота шведів (0:2), чинний чемпіон Англії різко відповів на критику з боку півзахисника "триколірних" Алу Діарра.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram