>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Алієв: прийшов у гарний клуб, з гарними амбіціями

Олександр наразі не зрозумів, куди його заслали.

Алієв: прийшов у гарний клуб, з гарними амбіціями
Фото: fcdynamo.kiev.ua

Нагадаємо, сьогодні, в п'ятницю 13-го, стало відомо про піврічну оренду півзахисника "Динамо" Олександра Алієва в "Дніпро". Відразу після оформлення документів, пов'язаних з переходом, новачок "Дніпра" відповів на питання клубної прес-служби.

- Слава Богу, що прийшов в гарний клуб, з гарними амбіціями. "Дніпро" завжди прагне бути серед призерів, і я зі свого боку докладу всіх зусиль, щоб зробити цю мету досяжною. Приємно, що тут у мене багато друзів, і, думаю, адаптуватися буде не так важко, як могло б бути в іншій команді.

- Вже встиг поспілкуватися зі старими знайомими?

- Так, практично з усіма: з Олійником, Зозулею, Кулаковим. Бачився з Русолом, Ротанем, Мандзюком. Знаю хлопців і по клубу, і по збірній - думаю, вони мені тут багато в чому допоможуть.

- Для тебе найближчі півроку - можливість довести щось і повернутися в "Динамо", або плануєш потім залишитися в "Дніпрі"?

- Мені вже 27 років і, знаєте, я доводити нікому нічого не хочу. Я прийшов сюди і хочу грати. Важливо, що тренер хоче, щоб я був у цій команді. Конкуренції я не боюся і навіть радий їй. На футбольному полі, звичайно, повинен знаходитися найсильніший. Для мене головне - грати. Як у клубі, так і в збірній.

- Що буде через півроку, загадувати не будеш?

- Ні. У мене ще півтора року діє контракт з "Динамо", але найближчі півроку проведу в "Дніпрі". І хоча про Київ забувати не буду, всі мої думки пов'язані зараз, в першу чергу, з "Дніпром".

- Як підтримував форму в останні два тижні, і наскільки готовим відчуваєш себе до сезону?

- Тренувався з молодіжним складом під керівництвом Олександра Хацкевича, з яким ми ще разом грали. Взагалі ж, як такої відпустки у мене не було, адже я знаходився у збірній. Було шість вихідних, але форму за цей час я не розгубив.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram